keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Reitti

Valmisteluja reissua varten on tehty jo jonkin aikaa ja reittikin on ollut pitempään jo piirrettynä googlen loistavan karttapalvelun avulla. Siispä reittiä voitte katsastaa täällä. Reitti on piirretty hyvin karkeasti ja se varmasti tulee elämään aika paljon.

Saavumme Saksan Rostockiin lauantaina iltana 16.8, ja samana iltana olisi tarkoitus vielä keretä Teterowiin jonne matkaa kertyy noin 52 kilometriä. Voi mennä yötöiksi kun lautta saapuu satamaan vasta kello 20 jälkeen.

Suunnistuksemme tapahtuu reissussa maantiekarttojen perusteella, jotka on kaikilla kolmella. Lisäksi matkaan lähtee kännykkä, jossa on GPS ja euroopan kartasto. Saa nähdä kumpaa loppujen lopuksi käytämme enemmän. Muutamista suuremmista kaupungeista meillä on mukana lisäksi opaskarttoja. Tällä hetkellä meillä on myös ajatuksia palvelusta joka päivitää sijaintimme tällä sivulle aika ajoin kännykän gps:n kautta, mutta tämä on vasta haaveissa, toivotaan että saamme sen matkaamme mukaan.

Yhteensä reittimme pituus kartalta laskettuna on 1576 kilometriä ja ajopäiviä kertyy kuusitoista, lisäksi olemme varanneet kolme lepopäivää matkan varrelle. Näillä ehdoilla meidän pitäisi saapua Tallinnaan 2.9, saa nähdä miten äijien käy.

Ei kommentteja: