sunnuntai 24. elokuuta 2008

Jösses!

No mutta jopas jopas. Blogiammehan seurataan kovin aktiivisesti. Kiitos siitä! Jatkakaa ihmeessä kommentointia, niin kirjoitusmotivaatio säilyy ennallaan. Kyselkää myös niitä juttuja, joita emme itse keksi kirjoittaa.

Nyt löysimme aivan vahingossa erään kaupan pihalta avoimen wlanin ja käytämme sitä surutta hyväksemme, jotta saamme blogin ajantasalle. Tämän päivän bloggauksen hoidamme myöhemmin sillä takana on jo 108km ja vielä pitäisi ehtiä Suwalkiin 35 kilometrin päähän. Tänään reissu kääntyi muuten jälkimmäiselle puolelleen ja kokonaismatkaa on mittarissa jo 874km.

Vastaillaan vielä hieman kysymyksiin:

Lenny: Feltissä oli reissuun lähdettäessä Vredesteinin Tiger Clawit, eli aika sileät kumit. Toinen niistä on nyt vaihdettu ja kuvatkin ilmestyivät.

Hemu: Emme tietenkään tunnusta, ettemmekö olisi saaneet seurantaa toimimaan, mutta emme saaneet.

Sementin Pojat: Kyllähän myllärin vakanssi tunnetusti on yksi niistä fyysisimmistä, joten kyllä tämä aina sementin voittaa :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Polkua, polkua, polkua lisää ja tsemppiä loppumatkalle, muistakaa ne viisi neuvoa jatkossakin. Tuliaisia odotellen myös Roope&Mökö.

Anonyymi kirjoitti...

hep, en osaa lukee mut kattelen kuvat.
MASSA

Anonyymi kirjoitti...

Hep..(ku kert käskettii). Tarjoilijasta, ja pizzasta oon pikkase kateelline :) ps. Hyvä tietää et Kallen pohkeet on kunnossa. Työmaalla sitä varmaankin arvostetaan ;) Sha..