maanantai 25. elokuuta 2008

Rakkauskirje

Kaikilla reissaajilla on hyvät välit tyttöystäviinsä. Tälläkin hetkellä reilusti yli 600 kilometriä. Tämä naisen lämmön ja läheisyyden kaipuu täytyy purkaa välillä sanoiksi. Tässä Kallen herkkää tulkintaa.


"Ah te ihanat kaunokaiset, jaksakaa vielä pieni matka polkuamme. Olette olleet tukenamme niin myötä kuin vastoinkäymissäkin. Keskiönne hiukan natisee kovaa poljettaessa, mutta se vain lisää rakkauttamme Teitä kohtaan. Välillä kaipaatte hellää polkemista ja välillä rajumpaa, mutta aina vastaatte kutsuumme toteuttamalla tahtomme niin täydellisesti kuin voitte.

Kertaakaan ette ole jättäneet meitä tienpäälle vaan aina olette vieneet meidät mukananne yösijaan. Olemme tarjonneet Teille lämpimän, kuivan ja turvallisen majapaikan joka yö, sekä hellineet Teitä ketjuöljyllä ja uusilla renkailla.

Roosa, Tuuli sekä Felicia, kun me Teidät kohtasimme ensimmäisen kerran tiesimme että Teissä on sitä jotain joka erottaa Teidät muista.

Uskomme että tämä liitto tulee kestämään pitkään ja siksi halusimmekin kirjoittaa Teille tämän kirjeen. Viekää meidät siis perille ja kestäkää rinnallamme tämä ja tulevaisuuden matkat."

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tsemppiä ja edelleen hyvässä kunnossa pysymistä Roosalle, Tuulille ja Felicialle. Ja teille pojillekin :) Varsin hyvin tuntuu taival taittuvan, miun kesäisen pyöräreissun lyhyet (mutta helteiset)päivämatkat Ahvenanmaalla kalpenee kyllä täysin...

Anonyymi kirjoitti...

Vai on poika ruvennut runoilemaan, kai ikävä vallanut mielen tai muu häiriö.Vauhtia lisää.

Anonyymi kirjoitti...

Toi ei Kalle ainakaan nosta siun hetero-pisteitä.