sunnuntai 24. elokuuta 2008

Lepiä Elblagissa..

Faktat:
22.8 Elblag
0h 0min
0 km
0 km/h

Aamu alkoi vapaamuotoisesti olihan tämä kaavailtu lepopäiväksi. Heräilimme levenneinä sillä olihan 40 sentin betoniseinät taanneet meille hiljaiset uniolot, huolimattakin siitä, että viereisissä huoneissa tsägätsägä musiikki jauhoi loppumatonta biittiä ainakin saapuessamme.


Vankila vai DDR:n paikallliinen toimisto ? Ei kumpikaan vaan hotellimme tyylikäs, joskin ajan hampaan muokkaama julkisivu.


Ylös päästyämme vedimme kamppeet niskaan ja päädyimme aamupalalle paikalliseen pieneen leipomoon, josta tarttui mukaan colat ja pienet pizzat. Päivä kului kaupunkiin tutustuessa ja urheilukauppoja kierrellessä. Itse kaipasin pyöräilykypärää ja se löytyi toisesta paikallisesta liikkeestä, 180 slotin hintaan. Nyt ei kovikkeet paina ja pyörä kulkee ainakin 2km/h kovempaa.

Hotellimme käytävä muistuttaa jotakin tietokonepeliä.


Kahden meistä köhiessä ja nenä tukossa puhuessa, päätimme myös käväistä apteekissa, jossa Lontoota ei totuttuun tapaan kauheasti haasteltu. Mukaan tarttui strepsils imeskelytabletteja, sekä cold rex juomajauhetta joka maistuu todella pahalta kylmään veteen sekoitettuna. Keitinkin olisi ollut vieressä, mutta meneehän se näinkin.

Ostokset suoritettuamme oli tietysti ruokaa saatava, tällä kertaa päädyimme todella paikalliseen ruokaan pizzeriassa. Hawaiji ja Quatro upposivat ja Joelkin tyytyi tällä kertaa normaalikokoiseen lättyyn.

Joel on tunnettu pitkistä hiuksistaan jo Hanson vuosiltaan ja nyt oli letti kasvanut kyllä jo samoihin mittoihin, niimpä suunnistimme paikalliseen Salooniin. Siellä Julies tai Julian olisi halunnut tehdä hiuksista muodikkaat illan yöelämään sopivat, mutta Joel syttyi enemmän armeijastakin tuttuun tyyliin. Päälaki muliksi ja ilmanvastuskin vähenee,. Puhetta on ollut myös hikoilun vähenemisestä.

Onko sinunkin tukkasi päässyt repsahtamaan ? Eikö shampoo enää puhdista ? Vaivaavatko kirput sinuakin ? Ei hätää tähän kaikkeen on apu ja se löytyy meiltä, Salon Fryzjer 2000 Super Magic tekee ihmeitä sinunkin tukallesi.


-Kalle

Ei kommentteja: