tiistai 12. elokuuta 2008

Lähtö lähestyy

Muutama yö vielä ja lähdemme kohti Helsinkiä ja sieltä lautalla Saksaa kohti. Tavaroiden pakkaus alkaa varmaan vielä tänään illalla, jotta vältyttäisiin viime hetken paniikilta. Vielä on aikaa hankkia puuttuvia kamoja.

Eilen mietimme Joelin kanssa miten saamme hoidettua bloggauksen reissun aikana ja päädyimme sitten lopulta siihen, että mukaan lähtee pikkuinen omenan kuvalla varustettu kannettava. Tämä tietysti vaatii myös nettiyhteyden joka hoidetaan wlaneilla jos niitä löytyy ja tarvittaessa kännykän kautta edullisten gprs hintojen kanssa...

Se että meillä lähtee läppäri mukaan mahdolistaa myös kuvien lähettämisen reissusta suoraan blogiin. Katsotaan mitä saadaan aikaan, kuvauskalustoa lähtee mukaan ainakin muutaman tonnin edestä, joten kalustosta ei ainakaan homma jää kiinni.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Upeeta pojat! On sitten jotakin mitä keinutuolissa muistelee.
Tässä olisi muutama vinkki matkalle, tultiin nimittäin juuri automatkalta Tallinna-Gdansk-Tallinna. Kaikkialla muualla tiet hyviä paitsi Puolassa. Vanhoilla Puolan teillä ei ole lainkaan pientareita ja liikennettä on paljon(lue todella paljon). Muiden tiellä liikkujien kunnioitus on olematonta, joten auoilijoita kannattaa oikeasti varoa. Tiet Puolassa kulkevat kaupunkien ja kylien läpi joka pyöräilijän kannalta on hyvä asia. Kylistä löytyy aina palveluita. Muutenkin Puolassa on teiden varsilla kiiettävästi majoitusliikkeitä, jotka varsinkin maaseudulla ovat edullisia. Jos ehdin niin saatan muutaman majoitusvinkin heitellä.
Maisemat ovat Puolassa mukavia kunhan päästään meren läheisydestä eroon(peltoa). Kyllähän taas ihan meren rannalla riitää kaseltavaa mutta katselin että suunniteltu reitti ei sinne suunnalle ohjaa. Keski Puolassa on järviylänköalue josta löytyy mukavia kyliä ja vähän Suomalaista maisemaa.Itäpuolella enemmän kumpuilevaa ja mukavaa maisemaa.
Laittelen myöhemmin juttuja lisää kunhan pääsette alkuun. Tsemppiä pojat ja nauttikaa reissusta !!!!

Kalle kirjoitti...

Kiitokset Markku neuvoista, kaikista meidän reitin maista Puolaa on sanottu näistä pahimmaksi ja siellähän meidän reissusta suurimman osan aikaa ollaan...

majoitusvinkit ei koskaan ole pahitteeksi jos on hvyiä kokemuksia tietyistä paikoista.